گردشگری، سوغات محلی و صادرات محصولات باغی، راهبردهای توسعه پایدار شهرستان خوانسار

به گزارش مجله رویگری، اولین نشست علمی، آمایش سرزمین با موضوع ایجاد زیرساخت های مکانی در شهرستان خوانسار، عصر روز گذشته چهارشنبه 11 تیرماه با حضور فرماندار، اعضای هیئت اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و همچنین مدیران شهری خوانسار در محل تالار فرهنگسرای خانواده این شهر تاریخی برگزار گردید.

گردشگری، سوغات محلی و صادرات محصولات باغی، راهبردهای توسعه پایدار شهرستان خوانسار

جهت دریافت خدمات طراحی ویلای کردان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های ساختمانی ویلا و باغ کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، محمود مسلم زاده فرماندار خوانسار در این نشست گفت: ایجاد پایگاه شناسایی زیرساخت های شهرستان در راستای دست یابی به توسعه پایدار به ویژه در حوزه گردشگری از جمله احتیاجهای اساسی این شهرستان به شمار می رود.

او در ادامه با اشاره به تدوین سند آمایش سرزمین استان گفت: سند آمایش سرزمین استان اصفهان در طی یک دهه گذشته تدوین شده و بر اساس آن احتیاج مناطق غربی استان و به ویژه شهرستان خوانسار در راستای توسعه بر مبنای صنعت گردشگری تاکید شده است.

فرماندار خوانسار تاکید نمود: با توجه به پژوهش های به عمل آمده به این نتیجه رسیده ایم که راهبردهای سه گانه توسعه شهرستان خوانسار شامل توسعه گردشگری، توسعه صادرات سوغات محلی به ویژه عسل خوانسار و توسعه فراوری و صادرات محصولات باغ های زیبا و افسانه ای این شهرستان است.

توسعه گردشگری خوانسار بر مبنای مدیریت واحد

در ادامه این نشست علی جوزی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خوانسار نیز با ایراد سخنانی گفت: در تدوین سند توسعه شهرستان خوانسار باید به واقعیت های موجود از جمله شرایط ویژه جغرافیائی و تاریخی این شهرستان در راستای توسعه گردشگری طبیعت گردی و فرهنگی توجه ویژه ای داشت.

او اضافه کرد: به منظور پایداری محیط زیست ارزشمند این شهرستان به ویژه باغ های زیبای خوانسار و همچنین حفاظت از آثار تاریخی این شهرستان می بایست به گردشگری پرداخت، لکن هرگونه توسعه بر مبنای گردشگری باید در قالب مدیریتی واحد باشد تا منابع ارزشمند تاریخی و طبیعی شهرستان حفظ گردد.

در سرانجام این نشست و در راستای حفاظت از میراث فرهنگی و طبیعی شهرستان، مصوب شد تا کارگروه ارزیابی طرح های گردشگری به ریاست فرماندار خوانسار تشکیل گردد.

منبع: میراث آریا
انتشار: 17 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 919

به "گردشگری، سوغات محلی و صادرات محصولات باغی، راهبردهای توسعه پایدار شهرستان خوانسار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گردشگری، سوغات محلی و صادرات محصولات باغی، راهبردهای توسعه پایدار شهرستان خوانسار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید