کشتی های یک طرفه، تیم های خارجی بی کیفیت و قهرمانی قابل پیش بینی، چه کسی از برگزاری لیگ جهانی سود می برد؟

به گزارش مجله رویگری، لیگ باشگاه های دنیا با نتیجه ای کاملا قابل پیش بینی به اتمام رسید و حالا سوال اینجاست که غیر از پولی که از آن کشتی گیران می گردد، چه کسانی از این گونه مسابقات سود می برند؟

کشتی های یک طرفه، تیم های خارجی بی کیفیت و قهرمانی قابل پیش بینی، چه کسی از برگزاری لیگ جهانی سود می برد؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران ، پیش از استعفای رسول خادم، برگزاری لیگ جهانی در تقویم فدراسیون کشتی گنجانده شده بود و قرار بود مسابقات 22 و 23 آذر ماه در ایران برگزار گردد. بعد از اینکه خادم از سِمت خود استعفا کرد و حمید بنی تمیم مسئولیت را برعهده گرفت، گفته شد برگزاری این رقابت ها با تعویق روبرو می گردد تا فرصت کافی برای دعوت از تیم ها در اختیار کمیته لیگ و روابط بین الملل وجود داشته باشد اما این اتفاق رخ نداد و مسابقات در همان موعد مقرر برگزار گردید تا به این شکل آمریکایی ها که در سال های گذشته حضور خوبی در لیگ جهانی داشتند، نتوانند به ایران بیایند و مسابقات با شرکت تیم های باشگاهی از مجارستان، اوکراین، قرقیزستان، گرجستان، هند و ترکیه به انجام رسد.

دو تیم بیمه رازی و ستارگان ساری نیز به عنوان تیم های اول و دوم لیگ برتر در این رقابت ها حضور پیدا کردند، درحالیکه جنگ بین آنها، جنگ بین دارا و ندار محسوب می شد. بیمه رازی همچون سال های گذشته بهترین های کشتی ایران و همچنین دو کشتی گیر خارجی را به خدمت گرفت اما ستارگان ساری که در مرحله گروهی از کشتی گیر خارجی استفاده نموده بود، برای لیگ جهانی نتوانست هزینه خاصی بکند و با کشتی گیران داخلی اش روی تشک رفت.

دو تیم در گروه یک با نمایندگان مجارستان و اوکراین هم گروه شدند و گروه دیگر را نیز تیم های قرقیزستان، گرجستان، هند و ترکیه تشکیل دادند که از بین آنها نماینده ترکیه به فینال رسید. تیم بیمه رازی ابتدا 9 بر یک اوکراین را شکست داد و ستارگان ساری نیز 10 بر صفر از سد مجارستان گذشت. سپس دو تیم در فینال زودرس مسابقات برابر هم قرار گرفتند که شاگردان محسن کاوه 9 بر یک از سد تیم مرتضی قربانی گذشتند.

تیم ستارگان در مبارزه رده بندی 9 بر یک پیروز شد و عنوان سومی را از آن خود کرد، قطعا اگر دو تیم ایرانی در یک گروه نمی افتادند، رقابت اصلی در فینال بین ستارگان و بیمه رازی بود و با توجه به نتایجی که در بابل رقم خورد، تیم های خارجی نیز صرفا سیاهی لشگر لیگ جهانی محسوب می شدند.

بیمه رازی که قهرمانی اش در این رقابت ها از مدت ها قبل قطعی بود در فینال نیز در مبارزه ای یک طرفه 10 بر صفر از سد نماینده ترکیه گذشت، از سد تیمی که در فینال سه کشتی گیرش را در اختیار نداشت.

براین اساس می گردد به جرأت خاطرنشان کرد که این مسابقات به لحاظ فنی هیچ سودی برای کشتی ایران نداشت و صرفا با قراردادهایی که بیمه رازی با کشتی گیران داخلی منعقد کرد، پولی از آن گوش شکسته ها شد.

البته فلسفه برگزاری لیگ در همه رشته ها شاید بیش از هر چیزی، تزریق پول به بدنه ورزش و درآمدزایی ورزشکاران باشد اما این نمی تواند تنها دلیل برگزاری مسابقات باشد و طبیعتا انتظار می رود اگر قرار است برای برگزاری چنین مسابقه ای این همه هزینه گردد، به لحاظ فنی نیز توجیه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 19 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 60

به "کشتی های یک طرفه، تیم های خارجی بی کیفیت و قهرمانی قابل پیش بینی، چه کسی از برگزاری لیگ جهانی سود می برد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشتی های یک طرفه، تیم های خارجی بی کیفیت و قهرمانی قابل پیش بینی، چه کسی از برگزاری لیگ جهانی سود می برد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید