خودروی تمام برقی فولکس واگن رونمایی شد

به گزارش مجله رویگری، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، شرکت فولکس واگن مجموعه ای از طرح های اولیه از خانواده خودروهای ID را قبلا منتشر کرده است. اما اکنون این شرکت قبل از برگزاری نمایشگاه اتومبیل فرانکفورت نخستین خودروی تولید این سری را رونمایی کرد.

خودروی تمام برقی فولکس واگن رونمایی شد

خودروی تمام برقی ID.3 با 3 نوع باتری مختلف عرضه می شود. با هربار شارژ این باتری ها می توان مسافت های 330، 420 و 550 کیلومتر را طی کردند. این باتری ها 45، 58 و 77 کیلووات ساعتی هستند.

نخستین خودرویی که برای مشتریان عرضه می شود باتری 58 کیلووات ساعتی است که پیش سفارش آن از ماه می آغاز شده است. این باتری انرژی مورد نیاز برای موتور الکتریکی را فراهم می کند که روی محور عقب خودرو سوار شده است. حداکثر سرعت خودرو 160 کیلومتر برساعت است.

سرعت شارژ خودرو با توجه به انواع باتری های آن متفاوت است. اما تمام مدل ها از قابلیت شارژ سریع 100 کیلووات پشتیبانی می کنند که فقط با 30 دقیقه شارژ می تواند مسافت 290 کیلومتر را طی کند.

هنوز معین نیست این ویژگی به عنوان استاندارد در مدل های بالاتر عرضه می شود یا هزینه آن چقدر است.

فضای داخلی خودرو شامل یک سیستم اطلاع رسانی جدید و چند دکمه است. این دکمه ها زیر یک نمایشگر و در سمت چپ فرمان قرار گرفته اند. علاوه بر آن یک دستیار صوتی جدید (Hey ID) همراه نمایشگر بالاسری مجهز به واقعیت افزوده در خودرو وجود دارد.

مشابه این ویژگی ها در مرسدس MBUX وجود دارد.

قیمت پایه این خودرو 30 هزار یورو است. خودروی ID.3 در سرانجام سال جاری تولید می شود و از اواسط 2020 میلادی در اروپا عرضه می شود.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 24 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 310

به "خودروی تمام برقی فولکس واگن رونمایی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خودروی تمام برقی فولکس واگن رونمایی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید