سمپاشی کانون های ملخ در لامرد
به گزارش مجله رویگری، خبرنگاران/فارس مدیر جهادکشاورزی شهرستان لامرد گفت: کانون های جدید از آفت ملخ در این شهرستان شناسایی و اقدامات لازم برای سمپاشی صورت گرفته است.

محمدصادق فانی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: در پی ریزش های جدید ملخ در شهرستان و تشکیل اکیپ های پایش، گزارش کشاورزان و پایش های صورت گرفته کانون های جدید آفت ملخ صحرایی شناسایی و اقدامات لازم انجام و عملیات سمپاشی صورت گرفته است.
مدیر جهادکشاورزی لامرد با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان عملیات سم پاشی تا سحرگاه ادامه دارد، اضافه نمود: ریزش های آفت ملخ صحرایی بالدار نسل جدید در روستاهای لاورخشت، کندر عبدالرضا، کندر محمدی، سه تنبک، خندق و زنگنه مشاهده شده است که بلافاصله و در اسرع وقت اقدام لازم انجام و مبارزه صورت گرفته است.
وی اضافه نمود: در مجموع تا به امروز 6801 هکتار مبارزه شامل 2005 هکتار ملخ بالغ سن اول، 3371 هکتار مبارزه پوره و 1425 هکتار نیز مقابله با ملخ بالدار نسل جدید اظهار داشت.
فانی همچنین گفت: ملخ های نسل جدید در مرحله نابالغند و به شدت تغذیه نموده و اگر به موقع مبارزه انجام نگردد، خسارت زیادی وارد نموده و کل سبز مزرعه، باغ ها و مراتع را نابود می نماید. لذا به کشاورزان توصیه می گردد به محض مشاهده آفت، مراتب را به جهادکشاورزی اطلاع داده و کلیه امکانات خود را آماده مقابله با سم پاشی نمایند.
مدیرجهادکشاورزی لامرد با اشاره به بارش تگرگ و باران در این شهرستان، اظهار داشت: این بارشها که اوج آن مربوط به 14 اردیبهشت بود، زیانی به مزارع و کشاورزی لامرد وارد ننموده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا