طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی ، فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی

به گزارش مجله رویگری، پنینی یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب موادهای مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه می گردد و می توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت می توانید تهیه کنید و برای شام یا ناهار یا مهمانی ها و تولدها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی ، فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی

به گزارش خبرنگاران، ترکیب مرغ و سیب زمینی بسیار مجذوب کننده و خوشمزه است و شما می توانید این غذای فست فودی را با سس های مختلف سرو کنید. برای تهیه پنینی از ساندویچ ساز استفاده می گردد که اگر ندارید مهم نیست می توانید از یک تابه گریل بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی

سینه مرغ 250 گرم

سیب زمینی 250 گرم

پیاز یک عدد

نان باگت 6 عدد

پنیر موزارلا 1/2 پیمانه

رب گوجه فرنگی یک قاشق چای خوری

زعفران به دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی

مرحله اول: سرخ کردن سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی را به همراه روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید و کنار قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردید تفت دهید.

مرحله دوم: افزودن مرغ

در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از این که پیاز کمی طلایی شد باید مرغ را به همراه ادویه های گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا کم کم مرغ پخته گردد و بعد سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد و در پایان به دلخواه کمی زعفران دم نموده اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر با حرارت مواد ذوب گردد.

مرحله چهارم: تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی با ساندویچ ساز و بدون ساندویچ ساز

نان باگت رو از وسط برش زده و کمی به سس مایونز آغشته نموده و از مواد مرغی داخل نان قرار داده و نان را داخل دستگاه ساندویج ساز و روی صفحه های گریل قرار داده و پرس نموده تا گریل شده و آماده گردد، حدود 8 الی 10 دقیقه زمان می برد تا پنینی پخته گردد و اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید داخل تابه های گریل دو طرفه پنینی ها را گریل کنید و یا داخل ماهیتابه ساده یه تکه آجر را فویل بپیچید و روی پنینی ها قرار دهید تا پرس و ترد شوند، سپس به همراه سس دلخواه میل کنید.

فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی

می توانید به دلخواه به مواد فلفل دلمه یا قارچ نیز اضافه کنید.

اگر پنیر موزارلا نداشتید می توانید از پنیر رنده شده نیز بهره ببرید.

اگر صفحه گریل ندارید می توانید از صفحه ساندویچ ساز مثلثی نیز بهره ببرید.

منبع: پارسی دی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 26 فروردین 1402 بروزرسانی: 26 فروردین 1402 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 2128

به "طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی ، فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی ، فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی ، فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید