برای پخت تخم مرغ آب پز به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

به گزارش مجله رویگری، شاید به نظرتان درست کردن تخم مرغ آب پز یکی از ساده ترین کارها باشد و اغلب از نظر مردم پخت تخم مرغ کار بسیار راحتی است. به طور کلی، بله پخت این غذا راحت است، اما اگر یک سری ترفندها را بلد باشید، غذای شما بهتر و حرفه ای تر از آب در می آید. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه تخم مرغ آب پز را به 3 روش به شما آموزش دهیم.

برای پخت تخم مرغ آب پز به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

مواد لازم

مواداندازه
تخم مرغ3 عدد
سرکه سفیدیک قاشق غذاخوری

طرز تهیه تخم مرغ آب پز

1.

برای درست کردن سه نوع تخم مرغ آب پز، روی سه عدد تخم مرغ عدد شش، هشت و دوازده را بنویسید. زمانی که آب به جوش آمد، به آن سرکه سفید اضافه کنید. سرکه سفید باعث می گردد تا پوست تخم مرغ ها بعد از پختن راحت کنده گردد و بعلاوه از ترک خوردن تخم مرغ ها جلوگیری می نماید دقت کنید که اندازه آب باید تا روی تخم مرغ ها بیاد. زمانی که آب بجوش آمد تایمر را روشن کنید خیلی آرام تخم مرغ ها را یکی یکی داخل آب قرار دهید.

اگر تخم مرغ ها سرد بودند یک دقیقه به زمان پخت آن ها اضافه کنید. شش دقیقه که گذشت، تخم مرغی که عدد شش روی آن نوشته شده بود را از ظرف خارج کنید و داخل آب سرد قرار دهید. دو دقیقه بعد تخم مرغی که روی آن عدد هشت نوشته شده را خارج کنید و در نهایت بعد از دوازده دقیقه تخم مرغ آخر را خارج کنید.

2.

برای پوست گرفتن تخم مرغ سافت و عسلی بهتر است این کار را زیر شیر آب به آرامی انجام دهید، چون پوست گرفتن این نوع تخم مرغ سخت تر است. برای پوست گرفتن تخم مرغ نیمه عسلی بهتره که همه طرف تخم مرغ را روی یک سطح بکوبید در این صورت خیلی راحت پوست تخم مرغ جدا می گردد. تخم مرغ سفت خیلی راحت پوست گرفته می گردد. دقت کنید که تخم مرغ را هیچ وقت بیشتر از پانزده دقیقه نپزید چون دور زرده یک لایه تیره تشکیل می گردد و اندازه پروتئین تخم مرغ با پخت بیش از حد آن از بین می رود.

3.

زمان برش تخم مرغ ها مشاهده می کنید که تخم مرغ عسلی زرده عسلی دارد و سفیده آن کاملا پخته است. زرده تخم مرغ نیمه عسلی کمی سفت تر از حالت عسلی هست و تخم مرغ سفت که کاملا پخته و برای تاپینگ انواع سالادها و الویه می توان از آن استفاده کرد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 13 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1404 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 2321

به "برای پخت تخم مرغ آب پز به چه نکاتی باید توجه کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای پخت تخم مرغ آب پز به چه نکاتی باید توجه کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید