دستور تهیه بیسکویت دو رنگ شطرنجی؛ جان سخت و ماندگار بیسکویت شطرنجی؛ شیرینی دورنگ خوشمزه
به گزارش مجله رویگری، بیسکویت شطرنجی؛ شیرینی دورنگ خوشمزه
در دنیای شگفت انگیز انواع شیرینی و بیسکویت، آگاهی از دستور تهیه بیسکویت شطرنجی یک موهبت است. نتیجه برخورداری از این موهبت، رسیدن به یک بیسکویت با ماندگاری طولانی است. این شیرینی دو رنگ خوشمزه به روش خانگی و ساده ای آماده می گردد. یک نوع شیرینی خشک است که تا حدود یک ماه ماندگاری دارد.

در صورتی که دستور آن را به درستی اجرا کنید، خرجی کار شما ظاهر زیبایی خواهد داشت. به عنوان یک میان وعده خوشمزه آن را برای بچه ها خود یا جوانان سرو کنید. البته لذت آن در کنار یک استکان چای داغ، دو چندان می گردد. این شیرینی دو رنگ برای عید هم بسیار مناسب است. البته با توجه به شلوغی روزهای نزدیک به عید، در صورت کمبود وقت، می توانید این بیسکویت را از خرید آنلاین شیرینی تهیه کنید.
گام به گام با دستور تهیه بیسکویت شطرنجی
کالری در هر عدد | 80 کالری |
زمان آماده سازی | 120 دقیقه |
زمان پخت | 15 الی 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 10 نفر |
پیش از آنکه مواد لازم برای دستور پخت شیرینی دو رنگ را آنالیز کنیم، اشاره به چند نکته را ضروری می دانیم. زمان آماده سازی خمیر این بیسکویت کمی طولانی است؛ چرا که در چند مرحله باید به خمیر آن استراحت داد. البته به غیر از مساله استراحت خمیر، برای قالب زدن و برش های مناسب، خمیر باید حالتی سفت به خود بگیرد.
این مهم با قرار دادن خمیر در یخچال یا فریزر رقم می خورد. این روند باعث به درازا کشیدن زمان آماده سازی شیرینی می گردد. اما شکیبا باشید. نتیجه کار شما زیبا و خوشمزه خواهد بود. بنابراین دقت کنید که مراحل را یک به یک با دقت و صبر انجام دهید. دستور پخت های متنوعی برای شیرینی دو رنگ وجود دارد. به طور مثال در شیرینی دو رنگ استانبولی از نشاسته استفاده می گردد. یا در برخی استفاده از نمک توصیه شده است. ما برترین را برای شما انتخاب نموده ایم.
موارد مورد احتیاج | میزان لازم |
آرد | 180 گرم |
کره | 120 گرم |
پودر شکر | 60 گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق سوپ خوری |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
سفیده تخم مرغ | یک عدد |
- گام اول
قبل از آغاز کار، کره را از یخچال خارج کنید. به مدت سی دقیقه آن را در فضای باز قرار دهید تا هم دمای محیط گردد. در ادامه آن را در ظرف مناسبی قرار داده و با پودر شکر ترکیب می کنیم. با یاری همزن به مدت چهار دقیقه ترکیب کره و شکر را می زنیم تا پف کند و سبک گردد. دقت کنید که از این زمان تجاوز نکنید. پف بیشتر باعث به هم خوردن ظاهر شطرنجی بیسکویت شطرنجی می گردد.
- گام دوم
حال نوبت اضافه کردن زرده تخم مرغ و وانیل فرا رسیده است. مخلوط را به مدت دو دقیقه هم می زنیم. در ادامه آرد را به تدریج اضافه می کنیم. ترکیب را مخلوط می کنیم که خمیر در وسط ظرف جمع گردد. توجه داشته باشید که نباید خمیر را ورز داد. با توجه به حرارتی که کف دست دارد و مجاورت آن با کره، امکان روغن انداختن خمیر وجود دارد. بهتر است برای ترکیب خمیر و جمع کردن آن از نوک انگشتان استفاده کرد.
- گام سوم
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. نیمی از خمیر را با نیمی از پودر کاکائو ترکیب می کنیم. در ادامه باید خمیرها را به طور جداگانه پهن کرد. هر خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار می دهیم. با یاری وردنه آن را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم. در این قسمت باید خیر را به شکل مستطیل درآوریم. بنابراین با یاری کاتر لبه های آن را می بریم.
- گام چهارم
کاملا دقت کنید که هر دو خمیر به یک شکل و میزان باشند. هر خمیر مستطیل شکل و ضخامت یک سانتی متر داشته باشد. لبه خمیر را با یاری لیسک یا کارد صاف می کنیم. به مدت 20 دقیقه خمیرها را داخل فریزر قرار می دهیم.
- گام پنجم
در این گام، خمیرها را از فریزر خارج می کنیم. آن ها را در ابعاد یک سانتی متری و در طول برش می دهیم. در ادامه خمیرهای برش خورده را روی یکدیگر قرار می دهیم. نحوه چینش باید به گونه ای باشد که ساختار شطرنجی تشکیل گردد.
خمیرها را به صورت شطرنجی روی یکدیگر قرار می دهیم.- گام ششم
استفاده از سفیده تخم مرغ در بین برش ها باعث چسبندگی بهتر آن ها می گردد. بهتر است با یاری دست کمی برش ها را فشار دهیم. مجددا به مدت 20 دقیقه خمیر را داخل فریزر قرار می دهیم.
- گام هفتم
بعد از 20 دقیقه خمیر را از فریزر خارج می کنیم. این بار نوبت به برش های عمودی می رسد. توجه داشته باشید که ضخامت پیشنهادی برای برش تکه های بیسکویت نیم سانتی متر است. کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن می کنیم. تکه های بیسکویت را روی آن قرار می دهیم. برای آخرین بار خمیر وارد فریزر می گردد.
خمیر را به صورت عمودی و به ضخامت نیم سانتی متر برش می زنیم.- گام هشتم
نوبت به آخرین مرحله می رسد. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. سینی را در طبقه وسط آن قرار می دهیم. بعد از گذشت 15 الی 20 دقیقه یا طلایی شدن لبه های بیسکویت، شیرینی دو رنگ ما آماده می گردد. سینی را از فر خارج می کنیم. اجازه می دهیم تا حرارت آن کم گردد. به آهستگی شیرینی ها را از روی آن جدا می کنیم. دستوری تهیه شیرینی شطرنجی در همین لحظه به خاتمه می رسد. نباید فراموش کنید که جهت نگهداری شیرینی خوشمزه و خوش ظاهری که درست نموده اید، از یک ظرف در بسته بهره ببرید. آن را بیرون از یخچال قرار دهید.
سخن خاتمهی
کمی زحمت دارد. کمی زمان می برد. اما در خاتمه بیسکویت دو رنگ فانتزی و شیک، به عنوان نتیجه کار خستگی را از تن شما بیرون می نماید. یکی از جذابیت های یادگیری دستور تهیه بیسکویت شطرنجی افزایش مهارت شما و نسبت آن با خاتمه کار است. در نظر داشته باشید که با روش های مختلف چیدمان خمیر، شکل بیسکویت در نهایت متفاوت خواهد شد.
بیسکویت شطرنجی در اشکال گوناگون قابل تهیه است.به طوری که انجام این کار برای شما لذت بخش خواهد شد. لذتی که برای شما یک بیسکویت خوشمزه با ماندگاری بالا به ارمغان می آورد. برای کسب اطلاعات بیشتر طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی و تزیینی را مطالعه کنید.
منبع: اسنپ فود