طرز تهیه ژله طالبی شکم پر

به گزارش مجله رویگری، کمتر کسی است که از ژله به عنوان یک دسر خوشمزه و هیجان انگیز یاد نکند. این روزها هم انواع و اقسام ژله ها با تزیینات خاص و مختلف را در مجالس و مهمانی ها می بینیم. یک ژله خنک و زیبا در عصر تابستانی بسیار دلچسب خواهد بود، پس چه بهتر که از یک میوه تابستانی برای درست کردن ژله امروز استفاده کنیم. طالبی گزینه مورد نظر ماست. این میوه عطر و مزه خاصی به دسرهای ما می دهد، انواع مختلفی از دسرها را با طالبی، به سادگی می توان درست کرد. ژله طالبی قطعا برای بچه ها لذت بخش خواهد بود. این ژله بسیار شکیل و مجلسی است و در عین حال طرز تهیه ساده ای دارد، پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه ژله طالبی شکم پر

مواد لازم برای تهیه ژله طالبی

  • طالبی کوچک یک عدد
  • آب 200 میلی لیتر
  • شکر دو قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین یا پودر آگار آگار دو قاشق چای خوری (چهار گرم)

طرز تهیه

مرحله اول

طالبی کوچک را بشویید و از وسط نصف کنید.

مرحله دوم

تخمه های آن را خارج کنید و سپس آن ها را از صافی بگذرانید تا آب موجود در لابلای آن در کاسه جمع گردد.

مرحله سوم

داخل طالبی را با قاشق بتراشید و آن را هم از صافی عبور دهید، با استفاده از قاشق آن را له کنید تا آب آن از تفاله جدا شده و به جامانده روی صافی بماند.(می توانید تفاله را میل کنید چرا که سرشار از فیبر است)

مرحله چهارم

آب طالبی را داخل ظرف مدرج بریزید و حدود 200 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

شکر و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس مواد را داخل قابلمه بریزید و بگذارید حدود دو دقیقه بجوشد (در این مدت مرتب آن را هم بزنید)

مرحله ششم

بعد از آنکه جوشید آن را از صافی عبور دهید تا کف های آن از بین برود.

مرحله هفتم

مایعی که درست کردید را در پوسته طالبی بریزید، حباب های ایجاد شده را با استفاده از دستمال کاغذی بگیرید.

صبر کنید کمی خنک گردد، سپس آن را بیش از یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.

مرحله هشتم

ژله شما آماده است، آن را از یخچال خارج کنید و نصفه های طالبی را به صورت هلالی برش دهید و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 2029

به "طرز تهیه ژله طالبی شکم پر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله طالبی شکم پر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید