با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

به گزارش مجله رویگری، زندگی امروز / طرز تهیه سوفله شکلات تلخ را مطالعه می کنید.

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

با ما همراه باشید و با تور فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم

به گزارش زندگی امروز به نقل از ماهنامه کیک و شیرینی،سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

خامه: یک و یک دوم پیمانه

نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری

پودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوری

شکلات تلخ: 150 گرم

زرده تخم مرغ: 4 عدد

سفیده تخم مرغ: 4 عدد

پودر شکر: سه چهارم پیمانه

کره: به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.

2. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه نموده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف نمایند.

4. پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید.

5. خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

6. سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین نموده و بلافاصله سرو کنید.

منبع: زندگی روز
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 1671

به "با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید