درست کردن خامه کیک خانگی؛ 4 روش راحت و سریع
به گزارش مجله رویگری، اگر از افرادی هستید که به شیرینی پزی و کیک پزی در خانه علاقه دارید، حتماً باید درست کردن خامه کیک خانگی را هم بلد باشید. چون خامه از مواد اصلی برای آماده سازی کیک محسوب می گردد. به خصوص اگر بخواهید کیک های تولد و جشن های خانوادگی تان را خودتان درست کنید، باید کیک را با خامه تزیین کنید تا مانند کیک های قنادی ظاهری مجذوب کننده و حرفه ای داشته باشد.

همچنین درست کردن خامه در منزل هم از نظر مالی ارزان است و هم خامه تازه تر و سالم تری خواهید داشت. خیلی راحت و سریع آماده می گردد و می تواند به یک سرگرمی سالم خانوادگی هم تبدیل گردد. بنابراین اگر می خواهید درست کردن خامه کیک خانگی را در منزل امتحان کنید، این مطلب از خبرنگاران را از دست ندهید.
درست کردن خامه کیک خانگی با کمترین مواد
خامه کیک خانگی را می توانید به راحتی فقط با سه ماده اولیه درست کنید.
مواد لازم برای درست کردن خامه کیک در خانه
این میزان مواد اولیه برای درست کردن 4 لیوان خامه است. بنابراین با توجه به احتیاج خود میزان ها را متناسب کنید. البته اندازه شیرینی خامه به سلیقه شما هم بستگی دارد و می توانید میزان پودر قند را کم و زیاد کنید. اگر از خامه قنادی شیرین یا وانیل شکری استفاده می کنید هم، باید میزان قند آن ها را در نظر بگیرید.
مواد لازم | اندازه |
خامه پرچرب یا خامه قنادی | 1.5 لیوان یا 400 گرم |
پودر قند | نصف لیوان یا 80 گرم |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
روش درست کردن خامه کیک خانگی با همزن برقی
- یک ظرف مناسب را به مدت 20 دقیقه درون فریزر بگذارید تا خنک گردد. در انتخاب ظرف به این نکته توجه کنید که حجم خامه پس از زده شدن زیاد می گردد و ظرف باید برای قرار دادن در فریزر مناسب باشد.
- خامه را هم به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس آن را از فریزر خارج نموده و آنالیز کنید روی آن آب جمع نشده باشد. در این صورت آب روی خامه را خالی کنید.
- خامه، وانیل و پودر قند را درون ظرف ریخته و با همزن آغاز به زدن کنید.
- پس از اینکه خامه به میزان کافی شکل گرفت، آن را درون یخچال قرار دهید.
خواندنی ها
طرز تهیه کیک روز مادر خانگی
روش درست کردن خامه خانگی بدون همزن برقی
- یک ظرف مناسب و درب دار انتخاب کنید و خامه را درون آن بریزید. خامه را به آرامی با همزن دستی یا چنگال هم بزنید. سپس آن را برای مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید.
- ظرف خامه را از فریزر خارج کنید و پس از اضافه کردن وانیل و پودر قند دوباره ترکیب را به آرامی هم بزنید و آن را در فریزر قرار دهید.
- پس از 20 تا 25 دقیقه خامه را از فریزر بیرون آورده و آنالیز کنید شکل گرفته است یا نه. اگر شکل نگرفته بود، دوباره هم بزنید و در فریزر بگذارید. این فرایند را تا زمان فرم گرفتن خامه ادامه دهید.
درست کردن خامه کیک خانگی با شیر و ژلاتین
یک روش دیگر درست کردن خامه کیک خانگی، استفاده از شیر و ژلاتین است.
مواد لازم
مواد لازم | اندازه |
شیر | 1 لیوان |
پودر قند | نصف لیوان |
ژلاتین ساده | 2 قاشق چای خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه خامه کیک خانگی با شیر
- یک کاسه مناسب مایکروویو انتخاب کنید و اندازهی از شیر را به همراه ژلاتین داخل آن بریزید. 5 دقیقه صبر کنید تا مخلوط حالت اسفنجی بگیرد.
- کاسه را برای 30 ثانیه در مایکروویو بگذارید تا مواد به صورت مایع شوند. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
- به جای مانده شیر را با پودر قند در یک ظرف مخلوط کنید. مخلوط ژلاتین که خنک شده را هم به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست گردد.
- ظرف را برای 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک گردد.
- خامه را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره با همزن بزنید تا به غلظت مناسب برسد و حجم آن دو برابر گردد.
درست کردن خامه کیک خانگی با پودر خامه
بعضی افراد ترجیح می دهند خامه کیک خانگی خود را با پودر خامه درست نمایند. می توانید پودر خامه را به راحتی از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
مواد لازم
مواد لازم | اندازه |
شیر | 1 لیوان |
پودر قند | نصف لیوان |
پودر خامه | 6 قاشق غذاخوری یا 100 گرم |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه خامه کیک با پودر خامه
- یک ظرف مناسب انتخاب کنید و شیر، پودر قند، وانیل و پودر خامه را در آن بریزید.
- مواد را به مدت 15 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا خامه فرم بگیرد.
نکات درست کردن خامه کیک خانگی در منزل
- خامه، شیر، ظرف مخلوط کردن و حتی همزن دستی باید خنک باشند. بنابراین مواد را از قبل در یخچال یا فریزر بگذارید تا دمای خامه تا آخر خنک و ثابت بماند و شل نگردد.
- در استفاده از همزن برقی ابتدا از دور کند آغاز کنید و سپس در صورت لزوم همزن را روی دور میانه بگذارید. از دور تند برای هم زدن خامه استفاده نکنید. چون ممکن است پس از تزیین کیک، خامه ترک بخورد.
- پس از سفت شدن خامه به میزان کافی، هم زدن را متوقف کنید. در غیر این صورت خامه به کره تبدیل می گردد.
- به هیچ عنوان شکر را جایگزین پودر قند نکنید. چون شکر به طور کامل در خامه حل نمی گردد و ممکن است دانه های شکر را زیر دندان حس کنید. ولی می توانید به جای پودر قند از عسل بهره ببرید.
- برای استفاده از انسجام کامل خامه، بلافاصله پس از آماده شدن، از آن برای تزیین کیک بهره ببرید. اگر تهیه کیک بیشتر طول کشید، خامه را در خنک ترین قسمت یخچال نگه دارید.
- خود کیک باید پیش از تزیین با خامه، در یخچال خنک شده باشد.
- اگر خامه تان شل شد، می توانید از پودر خامه برای سفت شدن آن یاری بگیرید.
- اگر خامه بیش از حد سفت شد، می توانید از خامه منجمد بهره ببرید. به ازای هر یک کیلوگرم خامه فرم گرفته، یک قاشق غذاخوری خامه منجمد کافی است.
- می توانید شکلات یا رنگ های خوراکی را پس از آماده شدن خامه به آن اضافه کنید. برای اضافه کردن شکلات به ازای هر یک کیلوگرم خامه، 70 گرم پودر کاکائو را الک نموده و به خوبی با خامه مخلوط کنید. رنگ های خوراکی هم باید قبل از اضافه شدن در یخچال خنک شده باشند.
خواندنی ها
انواع کیک روز پدر
سخن آخر؛ اگر دوست دارید کیک ها و شیرینی هایتان را در خانه درست کنید، درست کردن خامه کیک خانگی می تواند برایتان بسیار مفید باشد. همچنین این خامه را می توانید برای خامه قهوه هم بهره ببرید. کافی است نکات اصلی را رعایت کنید تا یک خامه فرم گرفته و حرفه ای داشته باشید.
منبع: دیجیکالا مگ