برگ این درخت از ایبوپروفن موثرتر است

به گزارش مجله رویگری، تهران (پانا) - برگ های یک گیاه بومی ساموآیی که برای درمان تب، بدن درد به کار گرفته می گردد به مقدار ایبوپروفن مؤثر تشخیص داده شده است.

برگ این درخت از ایبوپروفن موثرتر است

به گزارش جام جم آنلاین، این درخت از سوی محلی های ساموآ به نام ماتالافی شناخته می گردد. این نوع درخت شش فوت ارتفاع دارد و مزین به گل های سفید کوچک است. ضمن اینکه میوه این درخت توت های قرمز براقی است که برگ های سبز بزرگ اطراف خود دارد.

از این برگ ها در طب سنتی ساموایی برای درمان بیماری های مرتبط با التهاب به وسیله تعامل با آهن در سلول های بدن استفاده می گردد.

اکنون تیمی از دانشمندان به سرپرستی دانشگاه ویکتوریا ولینگتون در نیوزلند دریافتند که اثرات ضدالتهابی برگ های این درخت به همان میزان قوی است که در داروهای بدون نسخه وجود دارد.

شگفت آور است که دانشمندان متوجه شده اند برگ این درخت پتانسیل درمان سرطان، بیماری های عصبی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و بعلاوه کووید19 را دارد.

برای صدها سال بومیان ساموآ، جزیره ای در اقیانوس آرام جنوبی، از برگ های درخت ماتالافی برای درمان طیف گسترده ای از بیماری های مرتبط با التهاب استفاده می کردند اما اکنون دانشمندان برای درک بهتر نحوه عملکرد درمان، نگاه عمیق تری به آن دارند.

درمان طبیعی به وسیله درمانگران سنتی با خرد کردن و آبگیری برگ ها انجام می گردد، اما گاهی اوقات برگ ها را به صورت کامل روی زخم می گذارند.

سیزی مولیمو ساماسونی، نویسنده این مطالعه دریافت که این گیاه یک شلاتور آهن است، به این معنی که به راحتی به آهن می چسبد.

مولیمو ساماسونی در بیانیه ای گفت: متالافی به دو صورت در ساموآ استفاده می گردد؛ برای درمان بیماری های منتسب به ارواح و درمان انواع مختلف التهاب.

به گفته محققان، شلاتورهای آهن بعلاوه ممکن است قدرت درمان اضافه بار آهن ناشی از تزریق خون را داشته باشند و بعلاوه به عنوان عوامل آینده نگر در برابر بیماری های شایع مانند سرطان، بیماری های عصبی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت شناخته شده اند.

دو مورد از ترکیبات فعال زیستی اولیه در ماتالافی نیز در این مطالعه مورد توجه قرار گرفتند: روتین و نیکوتی فلورین.

قبلاً معین شده بود که هر دو ترکیب دارای اثرات ضد التهابی و محافظت کننده عصبی هستند.

این درخت در نقاط دیگر جهان هم وجود دارد و درخت کمیابی نیست.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 1779

به "برگ این درخت از ایبوپروفن موثرتر است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برگ این درخت از ایبوپروفن موثرتر است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید