بوقلمون سرخ شده مجلسی پرتقالی

به گزارش مجله رویگری، گوشت بوقلمون بسیار مقوی بوده و مصرف آن برای بچه ها و سالمندان به خصوص در روزهای سرد سال مفید است.

بوقلمون سرخ شده مجلسی پرتقالی

بوقلمون چه به صورت سرخ شده و چه به صورت خوراک، ساندویچ، آبگوشت و خورش جز محبوب ترین مواد غذایی در سرتاسر دنیاست. بسیاری افراد از خواص گوشت بوقلمون آگاهند اما سوال اساسی اغلب آنها این است که با گوشت بوقلمون چی درست کنم؟ چلوگوشت بوقلمون، انواع خورش با بوقلمون، حلیم بوقلمون، زرشک پلو با بوقلمون و البته بوقلمون سرخ شده پرتغالی که غذای محبوب فرانسوی هاست از جمله انواع غذاهای لذیذ و پرخاصیت با گوشت بوقلمون هستند. طرز تهیه بوقلمون سرخ شده خوشمزه برای سرو کنار زرشک پلو با بوقلمون، چلو گوشت بوقلمون به عنوان یک غذای مجلسی و بوقلمون بریان را در مجله رویگری بخوانید.

مواد لازم

  • ران یا سینه بوقلمون: 500 گرم
  • آب پرتقال: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • سیر: 1 حبه
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری
  • برگ بو: 2 عدد
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بوقلمون سرخ شده

  • در طرز تهیه بوقلمون سرخ شده می توانید از ران یا سینه بوقلمون بهره ببرید. اگر از سینه بوقلمون استفاده می کنید با یک چاقوی تیز پوست بوقلمون را جدا کنید و آن را به صورت تکه ای یا فیله خرد کنید. اگر هم از ران بوقلمون استفاده می کنید جدا کردن پوست بوقلمون کافی است.
  • ابتدا در یک تابه روغن را بریزید و داغ کنید. سپس تکه های گوشت بوقلمون را در روغن تفت دهید تا دو طرف گوشت قهوه ای گردد. در یک قابلمه دیگر پیاز را درشت رنده کنید و تفت دهید. وقتی پیاز طلایی و سبک شد، 1 حبه سیر له شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.
  • سپس تکه های گوشت بوقلمون را اضافه کنید و 1 لیوان فرانسوی دسته دار آب و 2 عدد برگ بو اضافه کنید. 1 الی 1 ساعت و نیم صبر کنید تا بوقلمون روی شعله ملایم گاز حسابی مغز پخت گردد. در اواسط پخت زعفران دم نموده غلیظ را اضافه کنید. وقتی بوقلمون مغزپخت و نرم گردد و آبی که اضافه نموده اید کشیده شد کره را اضافه کنید و بوقلمون را کمی دیگر سرخ کنید.
  • در این مرحله آب پرتقال و شکر را در یک شیرجوش بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به حالت جوش برسد و شکر در آب پرتقال حل گردد. وقتی شکر در پرتقال حل شد آن را روی تکه های بوقلمون بریزید.
  • در این مرحله آب پرتقال را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا آب پرتقال به خورد بوقلمون ها برود تا تبدیل به سس پرتقال گردد. در این مرحله نمک سس را اندازه کنید. از این مرحله به بعد بسته به ذائقه تان مقداری چاشنی به بوقلمون سرخ شده پرتقالی اضافه کنید؛ اگر دوست دارید غذای تان کمی ملس باشد مقداری شکر و کمی هم آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافی است
  • بوقلمون سرخ شده پرتغالی هیچ بوی زهم یا بوی زننده ای ندارد. بوقلمون سرخ شده را می توانید همراه با زرشک پلو یا با باقالی پلو سرو کنید و از طعم لذیذ و خواص فراوان گوشت بوقلمون لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ته چین بوقلمون ؛ باب دل مشکل پسندان را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 5 آذر 1399 بروزرسانی: 5 آذر 1399 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 1174

به "بوقلمون سرخ شده مجلسی پرتقالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بوقلمون سرخ شده مجلسی پرتقالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید