تنظیم بازار در اولویت برنامه های وزارت صمت
به گزارش مجله رویگری، تهران (پانا) - معاون طرح و برنامه وزیر صمت می گوید برنامه های کوتاه مدت این وزارتخانه با اولویت صادرات، برطرف موانع فراوری و تنظیم بازار معین شده است.

به گزارش وزارت صمت، سید مهدی نیازی با اشاره به ساختار برنامه ها و پایش پروژه های وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: با توجه به رویکرد معین شده، برنامه های وزارتخانه در پنج سطح شامل برنامه های کوتاه مدت، برنامه های تحول بنیادین با بازه زمانی میان مدت و بلندمدت، برنامه های بخشی (در حوزه های صنعت، معدن و بازرگانی داخلی)، برنامه های استانی و شهرستانی و در نهایت برنامه های بین المللی (به تفکیک کشورهای هدف و اولویت دار) برنامه ریزی شده است که این ساختار به معاونت های ستادی، رؤسای سازمان های صنعت سراسر کشور و بعلاوه سازمان های وابسته ابلاغ شده است.
معاون طرح و برنامه وزیر صنعت اظهار داشت: برنامه های تحول بنیادی با هدف اصلاح سازوکارهای بخش های مختلف صنعت، معدن و تجارت و بعلاوه بسترسازی برای حمکرانی هوشمند پیش بینی شده اند.
نیازی در ادامه با تاکید بر اینکه همه اقدامات وزارت صنعت متناسب با هر سطح در قالب پروژه های معین در یک سبد پروژه سازماندهی شده است، اعلام کرد: مدیریت پروژه ها بر اساس منشور پروژه تصویب شده و راهبری کلان مدیر سبد پروژه، در تعامل با معاونت های ستادی و مدیران دفاتر مربوطه اجرا شده و مدیران پروژه اقدامات لازم برای تحقق اهداف پروژه های مذکور را انجام می دهند.
به گفته نیازی، مدیر هر پروژه مکلف است گزارش پیشرفت پروژه را به صورت دوره ای در سامانه الکترونیکی مدیریت پروژه های وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت کند و به منظور اطمینان از فرایند اجرای طرح، عملکرد پروژه ها در جلسات پایش برنامه مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی در مورد سامانه الکترونیکی مدیریت پروژه های وزارت صنعت، معدن و تجارت، با شرح اینکه سامانه در آینده نزدیک عملیاتی و قابل استفاده برای همه سطوح ستادی و استانی خواهد شد، اضافه کرد: با راه اندازی این سامانه، دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی در کنار مسؤولیت پایش پروژه ها، در تعامل با مدیران دفاتر ذی ربط و پروژه های تعریف شده، وظیفه تهیه شاخص های ارزیابی کمّی و هماهنگی و پیگیری تهیه گزارش های عملکرد دوره ای را بر عهده دارد.
معاون طرح و برنامه وزیر صنعت در ادامه از ابلاغ بخشی از شاخص های رصد پروژه ها از سوی معاونت های ذی ربط به سطوح ستادی و استانی اطلاع داد و گفت: شاخص های به جای مانده در دست تهیه و ابلاغ است و تا زمان ثبت این شاخص ها به صورت سیستمی، گزارش های دریافتی مربوط به عملکرد به وسیله اطلاعات موجود در سامانه ها قابل محاسبه و ارزیابی خواهد بود.
نیازی بعلاوه با بیان اینکه جلسات پایش در 2 سطح ملی و استانی با حضور وزیر صنعت برگزار می گردد، تاکید نمود: در جلسات پایش در سطح ملی معاونت های ستادی مرتبط با هر برنامه، مدیر سبد پروژه و مدیر پروژه ها حضور خواهند داشت و در جلسات استانی نیز با توجه به منطقه بندی استان ها، معاونت های ستادی مربوطه، رؤسای سازمان های صنعت منطقه، مدیران سبد پروژه و هر یک از پروژه ها حضور دارند و نخستین جلسات ملی و استانی پایش، از ماه آینده برگزار خواهد شد.
منبع: خبرگزاری پانا