طرز تهیه خورش حبشی؛ متفاوت و مجذوب کننده

به گزارش مجله رویگری، خورش حبشی از غذاهای مجلسی جنوبی ها است که بسیار لذیذ است و میتوانید به راحتی آن را درست کنید.

طرز تهیه خورش حبشی؛ متفاوت و مجذوب کننده

مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:

  • گوشت 300 گرم
  • لپه 1/2 پیمانه
  • پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
  • رب انار رقیق 1/2 پیمانه
  • شیره انگور 3-4 قاشق سوپ خوری
  • پودر بادام 1.5 پیمانه
  • برگه زردآلو یا قیسی 5-6 عدد
  • آلو خورشتی 5-6 عدد
  • کشمش سبز 50 گرم
  • ادویه خورشی به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نعنا خشک 2 قاشق سوپ خوری
  • سیر 2 حبه
  • کره 50 گرم
  • زعفران دم نموده 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه و دستور پخت خورش حبشی:

1. گوشت را خورشی و به میزان دلخواه برش زده و خوب بشویید. لپه را هم در کاسه ای با آب خیس کنید. کره را در تابه یا قابلمه ای که می خواهید خورش را در آن بپزید، آب نموده و گوشت را همراه با پیازداغ در آن تفت داده و خوب هم بزنید.

2. لپه را از آب خارج کنید، به گوشت اضافه نموده و تفت دهید. وقتی که آب گوشت گرفته شد ادویه خورشی را به مواد اضافه نموده و کمی با گوشت، پیازداغ و لپه هم بزنید. البته دقت کنید که ادویه خیلی روی حرارت نباشد، چون می سوزد، پس باید زود در قابلمه آب بریزید. آنقدر که به میزان یک بند انگشت آب روی مواد باشد. حالا در قابلمه را بسته، صبر کنید تا گوشت و لپه بپزد. آلوها (برگه آلو، برگه زردآلو یا قیسی) را شسته و حدود یک ربع خیس کنید.

3. حدود یک ساعت که غذا جوشید، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید. کشمش را پاک نموده و به مدت یک ربع خیس کنید. بعد از این مدت بادام پودر شده، آلوها-سیاه و زردآلو- و کشمش را به خورش اضافه کنید. در اینجا می توانید نمک، فلفل و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش تان مزه دار گردد.

4. حالا که همه مواد را در خورش ریختید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا خورش جا بیفتد یا به اصطلاح به روغن بیفتد. سیر را به شکل دلخواه ریز یا حلقه ای خرد نموده و در روغن سرخ کنید. نعنا را هم در روغن یا کره تفت دهید و برای سرو غذا سیرداغ و پیازداغ را روی آن ریخته و تزئین کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 20 مهر 1400 بروزرسانی: 20 مهر 1400 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 1718

به "طرز تهیه خورش حبشی؛ متفاوت و مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش حبشی؛ متفاوت و مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید