طرز تهیه چیکینی ونیز؛ غذای ایتالیایی خوشمزه
به گزارش مجله رویگری، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه چیکینی ونیز آشنا کنیم.

مواد لازم
سینه مرغ تکه شده: 500 گرم
برنج ریزوتو: یک پیمانه
سوسیس: دو عدد متوسط
سس گوجه تند: یک پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد متوسط
نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه: سه قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: یک پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدای کار، گوشت مرغ تکه شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید. حالا فلفل دلمه ای و سوسیس را در روغن سرخ نموده و بعد برنج ریزوتو را اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم تفت داده و بعد یک پیمانه آب اضافه کنید. حالا تکه های مرغی که از قبل سرخ کردید را اضافه نموده و باز هم مخلوط کنید. حدود یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید تا برنج، خوب پخته گردد.
حالا سس گوجه تند و نعنای خشک را اضافه نموده و برای 5 دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند. به مقدار کافی نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید و در مرحله آخر کار، یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده و سه قاشق غذاخوری جعفری تازه اضافه کنید. مدت زمان پخت این غذا زیاد نیست و بعد از 20 الی 30 دقیقه می توانید شعله را خاموش کنید.
منبع: گردشبان