طرز تهیه چیکینی ونیز؛ غذای ایتالیایی خوشمزه

به گزارش مجله رویگری، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه چیکینی ونیز آشنا کنیم.

طرز تهیه چیکینی ونیز؛ غذای ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم

سینه مرغ تکه شده: 500 گرم

برنج ریزوتو: یک پیمانه

سوسیس: دو عدد متوسط

سس گوجه تند: یک پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد متوسط

نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری

جعفری تازه: سه قاشق غذاخوری

نخود فرنگی: یک پیمانه

نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدای کار، گوشت مرغ تکه شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید. حالا فلفل دلمه ای و سوسیس را در روغن سرخ نموده و بعد برنج ریزوتو را اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم تفت داده و بعد یک پیمانه آب اضافه کنید. حالا تکه های مرغی که از قبل سرخ کردید را اضافه نموده و باز هم مخلوط کنید. حدود یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید تا برنج، خوب پخته گردد.

حالا سس گوجه تند و نعنای خشک را اضافه نموده و برای 5 دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند. به مقدار کافی نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید و در مرحله آخر کار، یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده و سه قاشق غذاخوری جعفری تازه اضافه کنید. مدت زمان پخت این غذا زیاد نیست و بعد از 20 الی 30 دقیقه می توانید شعله را خاموش کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 28 اسفند 1399 بروزرسانی: 28 اسفند 1399 گردآورنده: rezaruigari.ir شناسه مطلب: 1397

به "طرز تهیه چیکینی ونیز؛ غذای ایتالیایی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکینی ونیز؛ غذای ایتالیایی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید